+47 61 14 25 99 * Fabrikkvegen 52, 2849 KAPP

SBC

Kontaktinformasjon:

Fabrikkvegen 52

Postboks 113
2858 KAPP

web-icon-25x25www.webbackup.no

mobile-icon-25x25+47 61 16 42 70

fax-icon-25x25+47 61 14 25 59

mail-icon-25x25post@webbackup.no

SBC tilbyr en sikker, tidsbesparende og brukervennlig backuptjeneste via internet.

Dersom du noen gang har vært utsatt for et data virus eller opplevd en harddisk krasj vil du sikkert være klar over – som vi er hos SBC – hvor viktig det er å ha en backup av dataene dine.

En backup innebærer rett og slett at en sikkerhetskopi av de aktuelle dataene lagres på et annet medie.

Mange situasjoner kan oppstå der det å ha en backup er essensielt. Det kan dreie seg om uforutsett sletting av filer, eller at data blir ødelagt som følge av brann eller tyveri.

I tillegg til sikkerheten en backup gir, tilbyr SBC fordelen av å kunne utføre backupen via internet. Denne metoden er sikrere, tidsbesparende og ikke minst enkel i forhold til tradisjonelle metoder.

Det er enkelt å få tilgang til tjenesten vi tilbyr; programvaren vi tilbyr kan lastes ned ved pålogging og registrering på vår webside. Detaljert installasjonsinstruksjon for programmet følger med.

Systemet kan deretter programmeres til å operere så ofte du vil – dag som natt – eller du kan ta backup manuelt om ønskelig. Pga. hurtighet og sikkerhet,  komprimeres og kodes dataene før de sendes videre via bredbånd, ISDN eller analog linje. Informasjoene blir lagret på tre forskjellig steder i to separate bygninger.

Sammenlignet med tradisjonelle metoder vil Internet backup fra SBC spare deg for mye arbeid.

Ved å velge SBC frigjør du mer tid til det som er viktig for deg.

Prøv produktet gratis i 14 dager. Dette gjør du ved å registrere deg og laste ned programmet fra oss. Gå i menyen og velg den gruppen du hører under. Bedrift, student eller privat.